У рамках проєкту Lviv Digital Innovation Hub, який виконує Tech StartUp School, відбулася стратегічна сесія з представниками бізнесу

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу

Майже пів сотні львівських підприємців та представників кластерів взяли участь у зустрічі «Цифрова трансформація бізнесу: обговорення інструментів та нетворкінг». Організаторами зустрічі були Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка», департамент економічного розвитку Львівської міської ради, Інститут міста та проєкт GIZ «Цифрова трансформація МСП у країнах Східного партнерства».

Основною метою зустрічі стало з’ясування реальної потреби малого та середнього бізнесу у цифровізації. До обговорення долучилися Кластер видавничої діяльності та поліграфії, Львівський меблевий кластер, Львівський техкластер, Львівський кластер моди і дизайну, Західноукраїнський кластер соціальних підприємств, Львівський кластер медичного бізнесу та Rotary кластер.

Керівник Tech StartUp School Назар Подольчак презентував підприємцям проєкт Digital Innovation Hub:

«Головна ідея цього проєкту полягає у прискоренні цифрової трансформації України в конкретних сферах і забезпеченні малих та середніх підприємств базовим рівнем цифрової компетентності. Навчити бізнес не тільки впроваджувати цифровізацію, але й постійно підтримувати її на певному рівні. Також важливою проблемою, яку ми прагнемо розв’язати – це підвищення продуктивності».

Важливим блоком зустрічі стала стратегічна сесія, яку провів Інститут міста. В робочих групах визначали, які цифрові інструменти вже використовують МСП Львова, а які ще потребують тестування та впровадження.

Наступним кроком реалізації проєкту LVIV DIH стане навчання бізнесу роботі з цифровими інструментами, яке пройде на базі стартап-школи Львівської політехніки.

Зустріч відбулась у межах проєкту міжнародної співпраці «Цифрова трансформація МСП у країнах Східного партнерства» за фінансової підтримки уряду Німеччини. Виконавчий партнер – Tech StartUp School.

Докладніше – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.