У рамках програми «Гостьовий лектор» доцентка норвезького університету прочитала цикл лекцій для політехніків

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

На кафедрі теоретичної та прикладної економіки Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки відбулись лекції Ірини Родвік (Irina Roddvik), к.е.н., доцентки департаменту бізнес-економіки, маркетингу та міжнародного бізнесу Університету «Осло Метрополітен» (Осло, Норвегія) у дистанційній формі на тему «Теорія успіху: держава-суспільство- професійний розвиток».

Багатьом успіх асоціюється з владою. Проте Ірина Родвік із посиланням на знаних філософів, соціологів, економістів, видатних особистостей руйнує цей стереотип. Лекція супроводжувалась неординарним викладом, керуванням увагою студентів, вмінням зацікавити.

Магістри з публічного управління та адміністрування за освітньою програмою «Ринкова аналітика» освоїли один із найважливіших уроків: влада без моралі є небезпечною зброєю, яка може бути короткотривалою. Якщо і вдається досягти лідерства у владі, в особистому оточенні, то завжди треба пам’ятати, що поруч є ті, які є обережними, хитрими і чекають, щоб замінити лідера, коли той уступиться.

На яких низьких щаблях у своєму розвитку не перебувала б особистість, суспільство чи держава, вони здатні досягти високих рівнів економічного розвитку, якщо в їхній поведінці, свідомості буде домінувати закон, якщо не зупинятися в знаннях на досягнутому, постійно будувати якісні комунікаційні зв’язки.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції