У рамках профорієнтаційної роботи доцентки кафедри туризму відвідали Технологічний коледж Університету

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційної роботи кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки доцентки Мирослава Габа та Мар’яна Сеньків відвідали Відокремлений структурний підрозділ «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Зустрілись із завідувачкою економічного відділення коледжу Галиною Петришин. До слова, економічне відділення здійснює підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «фаховий молодший бакалавр» за кількома спеціальностями, серед яких є також «Туризм і рекреація».

Під час зустрічі зі студентами третього та четвертого курсів Мирослава Габа розповіла про особливості вступу та навчання на кафедрі туризму Львівської політехніки, практики, стажування та працевлаштування студентів.

Мар’яна Сеньків наголосила на інших перевагах навчання на кафедрі туризму, зокрема на можливості вивчати дисципліни англійською мовою, брати участь у вікітренінгах та отримувати сертифікати і сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», навчатись у Польщі за програмою подвійних дипломів тощо. Також розповіла про досвід проведення на кафедрі туризму першої літньої вікішколи для старшокласників і запросила студентів коледжу долучатись до наступної такої школи у весняному семестрі.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу