У рамках «Політехнік Camp» в Університеті відбулась Літня школа «Екосистемні послуги: європейський досвід»

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Фото з Літньої школи

Команда проєкту The concept of ecosystem services: European experience (EE4CES) програми Еразмус+ напряму Жан Моне в рамках «Політехнік Camp» спільно з Львівською обласною Малою академією наук 17–21 червня 2024 року провели Літню школу «Екосистемні послуги: європейський досвід».

Під час таборування учасники більше дізналися більше про екосистемні послуги – різноманітні блага та послуги, які люди отримують від екосистем. Такі послуги мають величезне значення для людського благополуччя, економічного розвитку та сталого управління природними ресурсами. Вони забезпечують основні потреби людства, підтримують здоров’я і добробут людей, сприяють культурному розвитку та є основою для багатьох економічних секторів. Оцінка і збереження цих послуг є важливим завданням для збереження стійкості та здоров’я планети.

Проєкт EE4CES виконують на кафедрі екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола та кафедрі транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи