У рамках дисципліни «Управління бізнесом» студенти кафедри МО відвідали Львівську міську раду

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з відвідин ЛМР

У рамках дисципліни «Управління бізнесом» студенти спеціальності «Менеджмент» кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту відвідали Львівську міську раду. Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з роботою «Гарячої лінії міста», відвідали Велику сесійну залу, приймальню міського голови, центр підтримки підприємництва.

На зустрічі обговорили актуальні проблеми місцевого жителя Львова, отримали цікаву інформацію про можливості співпраці та стажування за програмою «Перший кар’єрний крок».

Також студенти мали можливість зіграти з представниками Львівської міської ради в бізнес-гру «Кінцевий бенефіціар» – фінансово-економічний симулятор-тренінг із набором ігрових інструментів для практики в таких галузях як:

  • інвестування та управління фінансами;
  • формування пасивного грошового потоку;
  • оподаткування;
  • ведення спрощеної фінансової звітності;
  • реєстрація та управління різними формами бізнесу (ФОП / ТОВ / АТ);
  • монополізація галузей економіки;
  • кредитно-фінансові відносини;

і багато іншого для розуміння принципів побудови і функціонування малого, середнього і великого бізнесу, загальної структури великих бізнес-моделей, цілей і завдань бізнесу через призму управління активами, ліквідністю, правового регулювання і кредитно-фінансових взаємин.

Зустріч організувала доцентка кафедри менеджменту організацій Марія Весоловська.

Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР