У рамках англомовної Літньої школи Camp Believe відбулася лекція проєкту кафедри педагогіки та інноваційної освіти

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото із заходу

19 серпня 2021 року в навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-4» (с. Зозулі Золочівського району) в рамках програми роботи Міжнародної англомовної літньої школи Camp Believe відбулася цікава й незвична подія. На запрошення голови оргкомітету професора Наталії Мукан гостем та організатором заходів цього дня був проєкт «Літня школа» кафедри педагогіки та інноваційної освіти.

Після короткої нанолекції «Молодь хоче спілкуватися з яскравими і цікавими особистостями. Чому?» учасники обговорили особливості, переваги і обмеження STEM- та STEAM-методик навчання.

Щире зацікавлення та інтерес у всіх вікових груп учасників зустрічі викликала серія цікавих і корисних для практичного застосування експериментів. У підсумку захопленого й об’єктивного обговорення розглянутих проблем отримано дуже цінний і цікавий науковий матеріал, оскільки доповідачами були і діти, і їх батьки – викладачі різних кафедр Університету.

Висновок: теоретичні, експериментальні та методологічні напрацювання проєктів Зимової, Весняної та Літньої шкіл кафедри педагогіки та інноваційної освіти свідчать про винайдення і початок практичного застосування нової методики навчання...

Учасники від кафедри педагогіки та інноваційної освіти: професор Наталія Мукан, професор Тетяна Горохівська, доцент Іванна Гузій, доцент Олександр Захар’яш.

Фото із заходу Фото із заходу