У рамках Альянсу ENHANCE «Мовні тандеми» відбувся міжнародний захід Say Hello To Ukraine

Кафедра іноземних мов Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

27 квітня 2023 року на платформі Microsoft Teams з ініціативи Центру іноземних мов Варшавської політехніки (модератор – Дорота Хромінська) та університетів-партнерів – Національного університету «Львівська політехніка» (Ганна Шайнер, Ольга Цубова) і Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут Ігоря Сікорського» (Ольга Павленко, Катерина Тулякова) – відбувся міжнародний захід Say Hello To Ukraine у рамках Альянсу ENHANCE «Мовні тандеми».

Учасники мали унікальну можливість віртуально подорожувати найцікавішими куточками найбільшої європейської держави під назвою Україна, ознайомитися з її багатою культурною спадщиною, взяти участь в інтерактивних вікторинах, прослухати інтерв’ю студентів українських закладів вищої освіти, поспілкуватися з візит-професором кафедри іноземних мов Львівської політехніки Гленном Р. Андерсоном, колишнім волонтером Корпусу миру США в Україні, який емоційно ділився незабутнім досвідом перебування в Україні.

Викладачі кафедри іноземних мов Інституту гуманітарних та соціальних наук на міжнародному рівні пропагували академічні цінності Національного університету «Львівська політехніка», підготувавши ґрунтовний огляд та аналіз історії закладу, академічних досягнень і міжнародної співпраці.

Родзинкою заходу стала мовленнєва практика українських виразів представниками різних національностей, зокрема Польщі та Іспанії, і міжнародне виконання пісні «Ой, у лузі червона калина».

Висловлюємо щиру вдячність у підтримці та сприянні заходу завідувачці кафедри іноземних мов Галині Яремко та керівниці Центру міжнародної освіти Львівської політехніки Наталії Гоц.

Цей захід був корисний для посилення міжнародної співпраці як вагомого фактора інтеграції національної системи освіти у світовий освітній простір.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу