У Львівській політехніці завершилася Олімпіада з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів

Кафедра ОА Львівської політехніки
на олімпіаді

5–6 квітня 2019 року на базі кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася олімпіада з бухгалтерського обліку серед студентів коледжів і технікумів – випускників ОКР «молодший спеціаліст». В Олімпіаді взяли участь 62 учасники із 20 коледжів України, зокрема Львова, Кропивницького, Рівне, Чернівців, Хмельницького, Коломиї, Мукачево, Дрогобича, Гусятина, Нового Роздолу.

На відкритті учасників Олімпіади привітали проректор Львівської політехніки Олег Давидчак, директор Інституту економіки і менеджменту професор Олег Кузьмін, завідувач кафедри обліку та аналізу професор Ігор Яремко, голова журі Олімпіади Наталія Воськало. Представники компанії Нестле Бізнес Сервіс Львів розповіли про діяльність компанії, можливості та перспективи працевлаштування студентів, співпрацю із кафедрою обліку та аналізу, провели цікаву вікторину.

Перший тур Олімпіади проходив у формі комп’ютерного тестування із використанням платформи Центру тестування та діагностики знань Львівської політехніки в навчальній лабораторії кафедри та комп’ютерних класах інформаційно-комп’ютерного комплексу. Тестові завдання мали на меті виявлення знань студентів із теорії бухгалтерського обліку, фінансового обліку та оподаткування.

Другий тур Олімпіади стосувався розв’язування практичних завдань із фінансового обліку та оподаткування, зокрема з обліку основних засобів, податку на додану вартість, виробництва та реалізації продукції, фінансових результатів, заробітної плати, допомоги із тимчасової непрацездатності. Учасники Олімпіади продемонстрували досить високий рівень професійних знань та вмінь.

Журі Олімпіади визначило та нагородило переможців Олімпіади дипломами, навчальною літературою облікової тематики. Переможці, серед яких були й представники Техніко-економічного, Технологічного, Хмельницького та Коломийського коледжів Львівської політехніки, отримали також призи від партнерів кафедри – спонсорів заходу Нестле Бізнес Сервіс Львів та Львівського офісу компанії PwC Україна.

на олімпіаді на олімпіаді на олімпіаді на олімпіаді на олімпіаді відомість відомість