У Львівській політехніці відбулися відкриті змагання за Кубок ректора Університету з танцювальної аеробіки

Олена Череповська, кафедра ФВ Львівської політехніки
змагання за Кубок ректора з танцювальної аеробіки

23 травня 2019 року в спорткомплексі Університету вже ушосте відбулись відкриті змагання за Кубок ректора Львівської політехніки з танцювальної аеробіки та конкурс «Міс фітнес». В святі спорту і краси взяли участь понад 150 учасниць. За головний трофей змагались 9 команд та 10 фіналісток фітнес-марафону. Оскільки змагання мали статус відкритих, то на них завітали студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.

Після урочистого відкриття змагань ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало побажав учасникам змагань вдалого виступу.

Команди продемонстрували високий рівень підготовки та різнопланові виступи. Композиції вирізнялись цікавими знахідками та високою артистичною майстерністю виконавців. У підсумку змагань титул чемпіона та великий кубок одержала команда «Драйв». На другому місті – команда «ІГСН», на третьому – «Зозульки» (тренер команд – Олена Череповська.)

Змагання у фітнес-марафоні передбачали виконання двох завдань – комплексу «табата» і функціонального тренування. Найкраще виконала вправи й виборола титул «Міс фітнес Політехніка» Ліана Бєлякова (ІХХТ). Титул «Віце Міс фітнес» отримали Олена Кульчицька та Олеся Різник (ІКНІ).

Також нагороду отримала Катерина Вінтонів (ІГСН), яка стала «Міс Чарівність». Титул «Міс Елегантність» присвоїли Катерині Павленко (ІКНІ). «Міс Артистизм» стала Христина Роман (ІХХТ). А Приз головного судді змагань було вручено Тетяні Петрик (ІНЕМ).

В турнірі з аеростепу між збірними командами Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького переконливу перемогу та золоті медалі отримали дівчата-політехніки.

Змагання пройшли за активної підтримки вболівальників. Кожна команда мала своїх прихильників та отримувала порцію оплесків і позитивних емоцій. Показовими виступами свято прикрасили збірні Львівської політехніки з командної та спортивної аеробіки і колектив бального танцю «Грація» (керівник – М. Лагойда).

Нагороджуючи учасників змагань та підводячи підсумки, професор Юрій Бобало зауважив, що в такий спосіб студенти створюють нашому університету добрий імідж і зазначив, що кожна команда й кожна учасниця змагань достойні найвищих нагород.

Отож, змагання – 2019 стали історією. А плани на наступний рік вже є!

змагання за Кубок ректора з танцювальної аеробіки змагання за Кубок ректора з танцювальної аеробіки змагання за Кубок ректора з танцювальної аеробіки