В Університеті відбулася Міжнародна конференція «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing»

Кафедра ХТПП Львівської політехніки
на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing»

У рамках відзначення 50-річчя кафедри хімічної технології переробки пластмас Національного університету «Львівська політехніка» відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» (TPM-2016). Організували і провели її кафедра ХТПП Університету спільно з кафедрою полімерних процесів Люблінської політехніки.

Вступним словом конференцію відкрила начальник науково-дослідної частини доцент Лілія Жук. Вона привітала учасників зібрання, серед яких були працівники Львівської політехніки та інших наукових закладів України, керівники підприємств із синтезу та переробки пластмас, а також гості з Польщі, Словаччини та Чехії.

На конференції були представлені усні та стендові доповіді, в яких відображено сучасний стан та перспективи розвитку в галузі синтезу та перероблення полімерних композиційних матеріалів в Україні та інших країнах світу.

Загальна кількість учасників конференції – 116 осіб, з них 26 – іноземні учасники, які репрезентували наукові заклади Грузії, Казахстану, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини, США та Чехії.

на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» на конференції «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing»