У Львівській політехніці відбулася звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів

Колегія та профком студентів і аспірантів Львівської політехніки
учасники звітно-виборної конференції Профком студентів і аспірантів

8 жовтня 2020 року в стінах Львівської політехніки відбулася звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Університету.

У роботі конференції взяли участь: ректор Університету Юрій Бобало, проректор з науково-педагогічної роботи Роман Корж, голова Львівської обласної організації профспілки працівників освіти та науки Марія Яцейко та голова Ради студентського братства Львівської політехніки Сергій Мельников.

Серед ключових питань порядку денного були:

  • звіт про роботу Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» за період 2015–2020 р.;
  • вибори голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка».

Голова організації Богдан Поліщук детально відзвітував про досягнуті цілі та виконану роботу за звітний період. Роботу Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» делегати конференції визнали задовільною.

На посаду голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Львівської політехніки було запропоновано кандидатуру Анастасії Вакарчук, аспірантки Інституту енергетики та систем керування.

Одноголосним рішенням на посаду голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Університету було обрано Анастасію Вакарчук.

на звітно-виборній конференції Профкому студентів і аспірантів на звітно-виборній конференції Профкому студентів і аспірантів