Оновити Львів – місія здійсненна: у Політехніці презентували результати воркшопу Urban Density LAB 2018

Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
презентація воркшопу Urban Density LAB 2018

27 вересня в холі перед актовою залою Львівської політехніки відбулася презентація результатів воркшопу Urban Density LAB 2018 – відкриття виставки студентських проектів, присвячених трансформації Львова.

Виставка проходила в рамках кооперації Технічного університету Відня та Національного університету «Львівська політехніка». До експозиції представили роботи студентів обох вишів, які стосувалися пошуку нових дизайн-рішень та зміни двох інфраструктурних об’єктів Львова – гаражного кооперативу «Ластівка» та фабрики Бачевських.

Захід відбувся за участі директора Інституту архітектури Богдана Черкеса, координатора воркшопу з боку Відня Андреаса Хофера, головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, координатора освітніх програм віденського університету Норберта Тролфа, координатора проекту у Відні Крістіана Ґіґлера, координатора воркшопу з української сторони Романа Крушельницького, заступника директора ІАРХ Ярослава Ракочого та інших осіб, що уможливили реалізування Urban Density LAB 2018.

За словами студентів-учасників воркшоп відкриває колосальні можливості у професійному плані, знайомить з цікавими людьми, а також спонукає поглянути на рідне місто й звичні для нас речі з іншого боку.

Наприкінці заходу Богдан Степанович закликав політехніків подаватися на Urban Density LAB 2019, що стартуватиме навесні наступного року.

Увечері відбулися презентація та публічне обговорення студентських проектів, що мають усі шанси зреалізуватися.

презентація воркшопу Urban Density LAB 2018 презентація воркшопу Urban Density LAB 2018 презентація воркшопу Urban Density LAB 2018 презентація воркшопу Urban Density LAB 2018