Впродовж трьох днів в ІНЕМ обговорюватимуть обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства»

24 жовтня в Інституті економіки і менеджменту стартувала IV Міжнародна науково-практична конференція «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства». Організатором події вже традиційно є кафедра обліку та аналізу.

У відкритті заходу взяли участь проректорка з наукової роботи Наталія Чухрай, директор ІНЕМ Олег Кузьмін, завідувач кафедри ОА Ігор Яремко, голова організаційного комітету конференції Анатолій Загородній. Згадували про історію становлення кафедри, про її роботу і здобутки.

Серед учасників конференції – науковці, викладачі, докторанти, аспіранти, а також практики у сфері бухгалтерського обліку, аналізу й аудиту зі Львова, Києва, Житомира, Тернополя, Мелітополя, Вінниці, Запоріжжя, Одеси, Миколаєва та інших міст України, а також з Польщі і Румунії.

Впродовж наступних трьох днів фахівці обговорюватимуть такі тематичні напрями:

  • сучасний стан та проблеми обліково-аналітичного забезпечення системи менеджменту підприємства;
  • розвиток обліково-аналітичних процедур: міжнародний досвід та вітчизняна практика;
  • організаційно-методичні аспекти підготовки та підвищення кваліфікації обліково-аналітичних працівників;
  • контроль, аудит та інформаційні системи і технології в системі обліково-аналітичного забезпечення менеджменту підприємства, історичні аспекти розвитку бухгалтерського обліку.

Робота конференції триватиме до 26 жовтня включно.

на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» на конференції «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства»