У Львівській політехніці на презентації компанії «INFOSYS Poland» говорили про працевлаштування випускників

Ігор Галущак, прес-служба Львівської політехніки
презентація польської компанії «INFOSYS Poland»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Національного університету «Львівська політехніка» спільно з кафедрою фінансів Інституту економіки та менеджменту провели презентацію польської компанії «INFOSYS Poland» для студентів-політехніків ІІІ–V курсів.

Компанія «INFOSYS Poland» є провідною фірмою на польсько-українському ринкові аутсорсингу. Вона пропонує передові інноваційні послуги своїм клієнтам у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, закупівель, високих технологій та консалтингу. Фірма до того ж є одним із найбільших роботодавців у Лодзькому воєводстві та налічує понад 2500 фахівців, що надають послуги майже на 30 мовах.

У Львівській політехніці «INFOSYS Poland» представила Ольга Бліхар – очільниця відділу розрахунків з постачальниками та підзвітними особами компанії. Під час зустрічі відбувся корисний діалог на тему працевлаштування у цій польській фірмі та обговорення загальних тенденцій розвитку ринку праці за кордоном та в Україні. Промоутери також розповіли студентам про підготовку переконливого резюме та проходження співбесід.

Як повідомили польські працедавці, на цей час у компанії актуальні такі вакансії: бухгалтер зі знанням європейських мов, фахівець відділу закупівель, який також повинен володіти європейськими мовами. Водночас фірма запрошує охочих на навчання-тренінги: «Кампус із постачання та закупівель», «Фінансовий кампус» та «INFOSYS Мастер Дата Кампус».

презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland» презентація польської компанії «INFOSYS Poland»