У партнерстві з Інститутом архітектури та дизайну видали довідник «Львів: Архітектура міжвоєнного модернізму»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Заставка до матеріалу

«Бюро спадщини» видало унікальний фотоальбом «Львів: Архітектура міжвоєнного модернізму». Зробили це у партнерстві з управлінням охорони історичного середовища Львівської міської ради та Інститутом архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка», у рамках проєкту «100 років модернізму у Львові».

Фотоальбом складається із чотирьох тематичних розділів. Це розділи про громадські будівлі Львова міжвоєнного модернізму, багатоквартирні житлові будинки, окремо зроблений огляд вулиць та колоній з архітектурою цього часу та яскрава підбірка світлин міських вілл.

Нагадаємо, в рамках проєкту «100 років модернізму у Львові» за участю політехніків розробили інформаційний довідник «Львівський модернізм», який призначений насамперед для мешканців міста та власників приміщень у будівлях, побудованих у міжвоєнне двадцятиліття. Також фахівці видали путівник «Шлях львівського модернізму». А ще встановили інформаційні таблиці на фасадах 30 історичних будівель Львова, побудованих у міжвоєнний період.