У Науково-технічній бібліотеці Університету відкриють фотовиставку «Нескорений Херсон»

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» запрошує 6 грудня 2022 року на відкриття фотовиставки херсонського фотографа Олександра Корнякова «Нескорений Херсон». Організатори заходу – херсонське онлайн-видання Медіаплатформа «Вгору» спільно з Благодійною організацією «Фонд милосердя та здоров’я».

Події в окупованому Херсоні, мітинги та супротив херсонців увесь світ побачив власне очима фотокореспондента Медіаплатформи «Вгору» Олександра Корнякова. Його фотографії з херсонських мирних акцій проти російської окупації облетіли відомі світові інформаційні агенції – Reuters, The Times, The Guardian, BBC, Al Jazeera й багато інших. «Нескорений Херсон» – це фотоісторія про жагу до свободи сміливих та безстрашних херсонців, про їхній супротив російській окупації, що триває й досі.

А ще організатори запрошують долучитись до Всеукраїнської акції підтримки «Українська книга – українській Херсонщині», яка ініційована управлінням культури Херсонської міської ради. Окупанти знищили українські книги в бібліотеках Херсонщини. То ж давайте разом наповнимо бібліотечні полиці звільненого Херсона яскравою дитячою книгою, виданнями для підліткового віку, мотиваційною літературою, творами сучасної української та світової літератури!

Приходьте 6 грудня о 16:00 на відкриття фотовиставки – й матимете нагоду власноруч передати зібрані книги та підтримати херсонські бібліотеки! Херсон – це Україна! І книги в херсонських бібліотеках – нашою, рідною, українською!