У Науково-технічній бібліотеці Університету продовжать розповідати про історію львівських аптек

За матеріалами сайту «Фотографії Старого Львова»
Заставка заходу

У п’ятницю, 27 січня 2023 року, в читальній залі Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Професорська, 1) відбудеться лекція «Від Святого Духа до Святого Яна: продовження історії львівських аптек».

Організатори продовжують знайомити з історією відкриття, місцем розташування та іменами власників львівських аптек, заснованих до початку Першої світової війни, про які розповість краєзнавець, екскурсовод інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека» Анатолій Гурин.

Учасники матимуть можливість дізнатися про монополію і корупцію в діяльності давніх аптек, аптекарський страйк та імена перших жінок-аптекарок у Галичині, а також про діяльність фахових громадських об’єднань і періодичних видань. Ну і, звичайно, почують цікаві розповіді про львівських аптекарів.

Подія організована Українським фотографічним товариством (УФОТО) у співпраці з Львівським фотомузеєм, Інтерактивним музеєм «D.S. Таємна Аптека» та Науково-технічною бібліотекою Львівської політехніки. Початок о 17:30.