У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки відбулася лекція Дмитра Мойсеєнка «Повернення культу львівського ліхтаря»

Анна Зіганшина, Центр комунікацій
НТБ

2 серпня в Культурно-мистецькому просторі «Кава на Професорській» Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки відбулася лекція «Повернення культу львівського ліхтаря». Під час свого виступу студент 4-го курсу Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Дмитро Мойсеєнко поділився результатами власного дослідження львівського вуличного освітлення.

Дмитро наполегливо провадив пошуки, співпрацював із профільними кафедрами Львівської політехніки та іншими установами, шукав інформацію в архівах і спілкувався з представниками різних організацій. І це лише частина роботи, яку він виконав у межах свого дослідження.

— Я дослідник, тому мені важливо, щоб мої пошуки мали сенс і практичний результат. Щоб зберегти ліхтарі в тілі міста, потрібно надати їм охоронного статусу, — зазначив Дмитро Мойсеєнко.

Дякуємо нашому лекторові за цікаву презентацію і бажаємо йому грандіозних досягнень у майбутніх дослідженнях! Усіх, хто цікавиться, запрошуємо переглянути запис лекції Дмитра

Особлива подяка Михайлові Крижанівському за створення запису.

 

НТБ НТБ НТБ НТБ НТБ