У Міжнародний день музеїв львів’яни відвідали музей аудіоапаратури Sound History Museum на кафедрі ЕЛІ

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з відвідин музею

У Міжнародний день музеїв 18 травня 2023 року учні 9–10 класів Ліцею № 24 імені Марії Конопницької Львівської міської ради, журналісти аналітичного інтернет-видання Львова Zaxid.net і багато охочих відвідали музей аудіоапаратури Sound History Museum, який розташований на кафедрі електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки у ІІІ навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка». Ідейним засновником та керівником музею є аспірант кафедри ЕЛІ Сергій Мельников.

У музеї зібрано грамофони, радіоли, телевізори, магнітофони, електрофони періоду 1950–80-х років – фактично представлено розвиток аудіоапаратури від початку XX століття і майже до сьогодні.

Відвідувачі музею мали можливість побачити унікальні експонати, які зібрали викладачі-ентузіасти, почути історію виникнення радіо, історію створення різноманітної побутової та промислової радіоапаратури й послухати музику з раритетних програвачів, бобінних та касетних магнітофонів.

Після ознайомлення з експонатами музею ліцеїсти разом із вчителькою Оксаною Миджин відвідали кафедру електронної інженерії, познайомилися з професорсько-викладацьким складом, а також із можливостями та перспективами навчання на спеціальності 171 «Електроніка» у Національному університеті «Львівська політехніка».

Запрошуємо абітурієнтів на навчання, а всіх охочих – відвідати Sound History Museum!

Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею