У МІОК відбулася зустріч із головою Ліги українок Канади (відділ Торонто) Галиною Винник

МІОК Львівської політехніки
Галина Винник гостя МІОК

13 грудня 2019 року голова Ліги українок Канади (відділ Торонто) Галина Винник була гостею Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка». Ліга українок Канади є частиною Світової Федерації Українських Жіночих Організацій, з якою МІОК підписав меморандум про співпрацю.

Під час зустрічі пані Галина Винник презентувала вибрані проєкти, над якими тепер працює Ліга у співпраці з українськими громадськими організаціями, зокрема розповіла про «Різдвяну зірку» – проєкт, який охопив 400 дітей-сиріт із родин учасників АТО та ООС; про 2 табори для родин-ветеранів АТО та ООС в Ірпіні та проєкт «Найрідніші», який зараз має назву «Разом перемагаємо» і реалізовується у Моршині.

Окремо на зустрічі обговорили проєкт «Holodomor in the box» і можливість його реалізації в університетах України та презентацію виставки «СФУЖО – 70» (авторства МІОКу) у такому самому форматі.

Пані Винник також підтримала освітній проєкт МІОКу «Український освітній всесвіт», представлений на краудфандинговій платформі «Startera» Львівської політехніки.

На зустрічі також окреслили перспективи майбутньої співпраці, зокрема презентацію Ліги українок Канади на Першому Західному телеканалі.

Галина Винник гостя МІОК Галина Винник гостя МІОК