У МІОК Львівської політехніки урочисто відкрили XIІ Міжнародну літню школу україністики «Крок до України»

МІОК Львівської політехніки
відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України»

15 липня 2019 року в Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» відбулося урочисте відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України».

Цьогоріч тут навчатимуться студенти з Німеччини, Польщі та Чехії. Під час відкриття вони познайомилися з колективом Інституту.

У вітальному слові Ірина Ключковська, директорка МІОКу, наголосила учасникам на важливості зануритися в україномовний простір Львова, аби практично поліпшувати свої знання української.

Як завжди, на студентів Школи чекає насичена програма, яка охоплює інтенсивний курс української мови, пізнавальні екскурсії, майстер-класи, відвідини театральної вистави та перегляд фільму.

Після відкриття студенти написали тест на визначення рівня володіння українською мовою та прослухали ознайомлювальне вступне заняття. Насамкінець відбувся інтеграційний вечір знайомств, який залишив масу позитивних вражень. Попереду – 2 тижні копіткої праці, що неодмінно принесе добрі плоди.

відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» відкриття XIІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України»