У межах проєкту «Майбутній політехнік» відбулася зустріч студентів ІІІ–ІV курсів кафедри ПІО та учнів 11 класів

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

27 березня 2024 року на кафедрі педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки доцентки кафедри Наталія Чубінська і Тетяна Гельжинська разом зі студентами IV курсу Владиславом Богаченком та Іванною Біляк у рамках проєкту «Майбутній політехнік» провели відкриті заняття на тему «Соціальні мережі у професійній діяльності».

Під час занять було презентовано низку практичних інтерактивних вправ, які допомогли учасникам зрозуміти, як ефективно користуватися соціальними мережами для досягнення професійних цілей. На завершення заняття учасники розробили індивідуальні плани використання соціальних мереж для досягнення своїх професійних цілей, враховуючи набуті знання та навички; встановили цілі на найближче майбутнє й обговорили способи вимірювання успіху своїх зусиль у соціальних мережах. Отож, кожен учасник залишив заняття не тільки з практичними інструментами і стратегіями для розвитку, але й з упевненістю у своїх силах ефективно використовувати соціальні мережі для професійного зростання.

Студенти розповідали про лекції, семінари та практичні заняття. Учні захоплено слухали розповіді про наукові конференції, де студенти можуть презентувати свої дослідження, міжнародні програми обміну, які дають змогу подорожувати в інші країни.

Також учні отримали відповіді на запитання про умови вступу до Львівської політехніки у 2024 році.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу