У межах проєкту EE4CES завершився факультативний курс «Екосистемні послуги для післявоєнної відбудови України»

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Фото із заняття

З 29 лютого до 31 травня тривав факультативний курс «Екосистемні послуги для післявоєнної відбудови України: Європейський досвід», який підготувала команда проєкту «Концепція екосистемних послуг: Європейський досвід» (ЕЕ4CES) програми Еразмус+ напряму Жан Моне модуль. Метою курсу було набуття науковою аудиторією знань щодо європейського досвіду управління екосистемними послугами та подальшого їх застосування у професійній діяльності еколога у післявоєнній відбудові України.

Слухачами курсу були студенти спеціальностей: 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 101 «Екологія», 263 «Цивільна безпека», 076 «Підприємництво та торгівля», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 173 «Авіоніка», 275 «Транспортні технології», 273 «Залізничний транспорт» та 274 «Автомобільний транспорт».

Обсяг програми 180 годин, 6 кредитів ЄКТС. У рамках курсу аналізували європейські підходи до концепції екосистемних послуг щодо забезпечення імплементації стандартизованих типологій екосистемних послуг у практику стратегічного планування регіонального розвитку за європейським зразком.

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття