У львівській середній загальноосвітній школі № 23 відбулися Дні Політехніки

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в школі

У Львові на вулиці Варшавській є середня загальноосвітня школа № 23. Вона працює у напрямі підвищення якості освіти й удосконалення освітнього процесу в школі як засобу розвитку творчої особистості на основі плідної співпраці учнів, вчителів та батьківської громади, зосереджуючи увагу на особистісно зорієнтованій технології в навчанні та вихованні учнів, розробці новітніх технологій проведення сучасного уроку. Головною метою використання цієї інноваційної технології є створення оптимальних умов для розвитку і становлення особистості учня у різних видах діяльності, розвитку в учнів їхніх позитивних нахилів, здібностей, обдарованості, творчого мислення, необхідності й уміння самовдосконалюватись.

За рейтингом львівських шкіл 2023 року ЗОШ № 23 посіла 12-е місце серед навчальних закладів та перше місце серед загальноосвітніх шкіл.

З 18 по 22 березня у школі проходили Дні Політехніки. Учні ознайомились із базовими принципами вибору майбутньої професії, а також дізнались про освітню інфраструктуру й особливості бакалаврських освітніх програм Національного університету «Львівська політехніка».

Також учні випускних класів долучилися до організованих викладачами нашого університету уроків, покликаних стимулювати у дітей бажання до продовження освіти після завершення школи, а також до навчання впродовж життя.

Фото з Днів Політехніки в школі Фото з Днів Політехніки в школі Фото з Днів Політехніки в школі Фото з Днів Політехніки в школі Фото з Днів Політехніки в школі Фото з Днів Політехніки в школі