У Львівській політехніці завершилися курси перепідготовки військовослужбовців та членів їхніх родин

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
завершилися курси перепідготовки

Днями в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулось урочисте вручення свідоцтв про освіту слухачам курсів професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців Збройних сил України та членів їхніх сімей. Курси стали результатом плідної співпраці Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки, Міжнародного фонду соціальної адаптації (МФСА) та Університету NORD (Королівство Норвегія).

Перепідготовка колишніх військовослужбовців тривала з 23 лютого до 18 травня цього року в рамках освітнього проекту «Україна – Норвегія». До навчання, яке офіційно фінансувало Королівство Норвегія, було залучено понад 30 звільнених у запас українських військовослужбовців, а також додатково 22 слухачі з Львівського клінічного шпиталю Державної прикордонної служби України. Частина з них – учасники АТО. Слухачі навчалися за спеціалізованою програмою «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі (візуальна реклама)».

Модератор проведеного заходу директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Віктор Яськов висловив свою подяку іноземним колегам та привітав нових випускників. Подібні курси проводять у Львівській політехніці вдруге, і вони вже мають багато позитивних відгуків від слухачів.

Привітали учасників проекту також проректор Університету Олег Давидчак, військовий аташе Посольства Норвегії в Україні, капітан другого рангу Ханс Петтер Мидттун.

Серед присутніх на урочистостях були директор із розвитку Міжнародного фонду соціальної адаптації Яна Козаченко, старший офіцер відділу роботи з особовим складом Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковник Андрій Лущин, начальник клінічного шпиталю Державної прикордонної служби України полковник Андрій Іващенко, директор громадської організації «Західноукраїнська ініціативна група» Максим Лапан.

завершилися курси перепідготовки завершилися курси перепідготовки завершилися курси перепідготовки