У Львівській політехніці завершились курси з підвищення цифрових компетенцій персоналу

Інформаційне агентство «АрміяInform»
Випускники курсів

У Львові з ініціативи Директорату політики цифрової трансформації та інформаційної безпеки у сфері оборони Міністерства оборони України та у взаємодії з Командуванням Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України пройшли курсову підготовку фахівці Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які відповідають за ведення обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Заняття відбувалися на безоплатній основі. Для навчання фахівців використовували матеріально-технічну базу Національного університету «Львівська політехніка». А відповідне програмне забезпечення, зокрема навчальну базу даних військовозобов’язаних, надала відома ІТ-компанія Eleks. Самі ж заняття проводили досвідчені фахівці 179-го об’єднаного навчально-тренувального центру Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

З метою реалізації політики цифрової компетенції Міністерства оборони України подібні курси заплановано провести і в інших регіонах. Досвід буде поширено на інші обласні територіальні центри комплектування.

Докладніше – на сайті «АрміяInform».