У Львівській політехніці запровадять комплексний курс із розвитку стартап-проєктів від EIT Food

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Латвії

У межах зборів Європейського інституту інновацій і технологій у галузі продуктів харчування (EIT Food) у Латвії керівник Наукового парку Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак зустрівся з Енді Зинганом, головою правління EIT Food, з яким обговорив низку перспективних напрямів співпраці. Зокрема, зовсім скоро у Львівській політехніці для стартаперів буде запропоновано комплексний курс із розвитку стартап-проєктів.

Варто зазначити, що цей курс вестиме особисто голова правління EIT Food Енді Зинган. Він відомий не лише як керівник, але й як засновник численних стартапів у різних галузях. Його досвід та знання у цій сфері стануть надзвичайно цінними для молодих підприємців.

Тож зустріч, що відбулася, може значно допомогти розвитку стартапів у сфері продовольства. Це ще один крок у напрямі побудови сильної та інноваційної стартап-спільноти.

Також нагадуємо, що Науковий парк Львівської політехніки став офіційним партнером EIT Food в Україні, тому запрошуємо до співпраці!

Фото із зустрічі у Латвії Фото із зустрічі у Латвії Фото із зустрічі у Латвії