У Львівській політехніці вручили дипломи магістра випускникам-психологам

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

16 березня у головному корпусі Університету відбулося офіційне вручення дипломів магістрам спеціальності «Психологія».

Зі вступним словом виступив директор Інститут права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки Володимир Ортинський, який підкреслив, що професія психолога є надзвичайно актуальною в сучасному українському суспільстві. Також він нагадав випускникам, що отримання дипломів – це не ознака того, що потрібно перестати навчатися, адже добрий фахівець той, хто постійно працює над особистим та професійним зростанням.

Привітала випускників і завідувачка кафедри теоретичної та практичної психології Ірина Сняданко, яка наголосила, що у своїй професії завжди потрібно пам’ятати, що найважливішою цінністю в житті є свобода, тому добрий фахівець зобов’язаний шанувати і свою, і чужу свободу. Також завідувачка кафедри наголосила, що шляхи кафедри та випускників не розходяться, адже ми чекаємо на кожного, і часто будемо перетинатися у професії.

Завершальним виступом сьогоднішнього свята була щира промова «золотого голосу», випускниці кафедри ТПП Світлани Новодран, у якій вона подякувала всім батькам за підтримку, викладачам за отримані знання й пообіцяла, що кожен із випуску 2023 року буде гідно нести звання випускника Національного університету «Львівська політехніка».

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів