У Львівській політехніці відбувся вечір-знайомство з послами європейської молоді

Христина Марціняк, студентка групи ЖР-32
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

27 лютого у Студентському просторі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся вечір-знайомство з послами європейської молоді. Захід був організований з ініціативи кафедри політології та міжнародних відносин.

Під час зустрічі посли активно взаємодіяли з аудиторією та розповідали про Європейський Союз. Це дало студентам змогу дізнатися найважливіше й найцікавіше про ЄС у дружній та неформальній атмосфері.

Організаторка зустрічі, студентка першого курсу магістратури міжнародних відносин Юлія Вайда розповіла трішки про подію.

– Яка мета цієї зустрічі?

–Я та три мої чудові колеги провели вечір-знайомство з послами європейської молоді в рамках гранту Жан Моне у межах проєкту EU LEAD. Ми зібрали молодь на неформальну зустріч, щоб поговорити про Європейський Союз. Прагнули мати неформальний нетворкінг – з піцою, напоями, для того щоб атмосфера була приємнішою.

– Як ви обирали послів для зустрічі?

– Загалом ініціатива Посли європейської молоді – це молодіжна волонтерська мережа, яка об’єднує молодь шести країн Східного партнерства, країн Євросоюзу та Великої Британії. Для участі в цій події обрали послів європейської молоді, які навчаються у Львівській політехніці і які хотіли поділитися власним досвідом приєднання до ініціативи, а також розповісти трішки більше про ЄС.

– Як складали план цього заходу?

– План був складений задовго до зустрічі, оскільки в нас досить багато подій, які є готовими, стандартними й стандартизованими. Але для цієї зустрічі ми додали ще кілька інтерактивних ігор, зокрема пазл про відносини України з ЄС.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці