У Львівській політехніці відбувся офлайн-захід «Вечір-знайомство з послами європейської молоді»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із заходу

27 лютого 2024 року в Студентському просторі «ІІІ поверх» Національного університету «Львівська політехніка» відбувся офлайн-захід «Вечір-знайомство з послами європейської молоді».

Спікерки зустрічі – Юлія Вайда, Ірина Тишкевич і Тетяна Бондар, посолки європейської молоді, студентки I курсу магістратури кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, закцентували увагу учасників заходу на специфіці Ініціативи Європейського Союзу «Посли Європейської молоді», розповіли про особливості реалізації проєктів у межах програми та поділилися своїм досвідом.

Особливо цікавою була практична частина заходу із застосуванням інтерактивних навчальних ігор щодо знань про Європейський Союз та інституцій ЄС, «Вгадай країну ЄС за прапором», «Створи важливу подію».

До заходу долучилися не лише студенти-міжнародники, але й молодь, яка навчається за технічними спеціальностями. Загалом участь в заході взяли понад 40 студентів.

Команда проєкту «Глобальне відповідальне лідерство ЄС: зміна клімату, захист навколишнього середовища та гуманітарна допомога» (EU_LEAD) щиро дякує усім учасникам заходу і продовжує готувати інші, не менш цікаві івенти.

З докладнішою інформацією про EU_LEAD можна ознайомитися на сайті проєкту в межах Порталу Львівської політехніки.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу