У Львівській політехніці відбувся хакатон студентських бізнес-проєктів

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з хакатону

18–19 травня відбувся фінальний етап проєкту «Навчання підприємництву молоді у Львівській громаді» – хакатон студентських бізнес-ідей.

Учасники провели незабутні вихідні, розробляючи власні бізнес-проєкти та презентуючи їх. Головними наставниками стали ментори, викладачі кафедри менеджменту організації Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Уляна Іванюк, Лідія Лісовська та Олександр Адамовський, які з радістю поділилися зі студентами своїм досвідом і навичками для реалізації інвестиційно вигідних та прибуткових проєктів. Усього було розроблено 12 бізнес-проєктів.

Усі пітчі оцінювало журі, до якого ввійшли відомі представники бізнесу: Євген Угольков, Ростислав Шарун, Іван Линда, а також представник Датської ради зі справ біженців Андрій Андрійчук та професор кафедри менеджменту організацій Олексій Другов.

Кожен із виступів був особливим, однак за результатами оцінювання переможцями стали дві команди: «Модельєр Богдан» (пошиття дизайнерського одягу) та Edamonia AI (програма для ведення управлінської звітності зі штучним інтелектом), які отримають по 40000 гривень для старту своєї справи.

Проєкт реалізовано за підтримки Датської ради у справах біженців та кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки.

Фото з хакатону Фото з хакатону Фото з хакатону Фото з хакатону Фото з хакатону Фото з хакатону