У Львівській політехніці відбувся черговий випуск слухачів курсів за проєктом «Норвегія-Україна»

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна»

Цього разу випуск слухачів одного з наймасштабніших проєктів, що діє в Україні з 2003 року, особливий. Особливий тим, що на ньому навчалися воїни з глибокими пораненнями. Відтак 52 особи успішно завершили курси за двома програмами – «Технології започаткування та ведення бізнесу» і «Стратегічний розвиток територіальних громад». Не всі випускники змогли цього дня прибути до Львівської політехніки, адже хтось перебуває на реабілітації, хтось – на протезуванні за кордоном, а хтось – на фронті.

Під час урочистого вручення сертифікатів прозвучало багато слів захоплення і вдячності – захоплення бажанням вчитися, перенавчатися, пізнавати нове і вдячності за захист України, за важливий внесок у наближення нашої Перемоги. Учасники також згадали тих, хто віддав свої життя у цій війні, вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Не обійшлося без слів подяки норвезьким партнерам, Уряду Королівства Норвегії, завдяки якому триває цей проєкт, а також усім, хто його втілює в Україні.

Випускників курсів привітала керівниця проєкту, доцентка кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Тетяна Шаповалова, ректор Університету професор Юрій Бобало, представниця Львівського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Галина Мисаковець, координаторка проєкту Ольга Філіна, викладачі курсів – завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту ІАПО, директор Стартап-школи при Львівській політехніці Назарій Подольчак і викладачка англійської мови Софія Ставкова. Випускниця програми Роксана Терлецька висловила вдячність за можливість навчатися, а ректор Університету запросив усіх ветеранів далі обирати Львівську політехніку, де створено всі можливості для навчання.

Нагадаємо, що проєкт «Норвегія-Україна» реалізовує Національний університет «Львівська політехніка» у партнерстві з громадською організацією «Нове суспільство України» за фінансової підтримки Уряду Королівства Норвегія та Міжнародного фонду соціальної адаптації та бюджетної програми Міністерства у справах ветеранів України. Долучитися до нього може кожен охочий учасник російсько-української війни.

Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна» Фото з випуску учасників програми «Норвегія – Україна»