У Львівській політехніці відбувся бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів-економістів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів-економістів

17 вересня 2015 року в Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбувся бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів економічних спеціальностей.

Учасників заходу привітав завідувач кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки професор Анатолій Григорович Загородній.

Перед студентами виступили к.е.н. Андрій Єлісєєв (керуючий партнер ТОВ «Аудиторська фірма «Контракти аудит»), Алан Коул та Рік Рід (представники бізнесу США), Ігор Гришаєв (представник громадської організації), які поділилися своїм досвідом організації бізнесу, вимогами щодо спілкування із працівниками та партнерами, розповіли про ділові якості, які необхідні для здійснення успішної підприємницької діяльності.

Наприкінці зустрічі Андрій Єлісєєв запросив студентів взяти участь у семінарах та тренінгах, які відбудуться найближчим часом та стосуватимуться різноманітних аспектів ведення бізнесу.

бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів-економістів бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів-економістів бізнес-курс «Успішне підприємництво» для студентів-економістів