У Львівській політехніці відбулися зустрічі з експослом Республіки Корея в Україні та Молдові

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася зустріч студентів та аспірантів з паном Лі Янг Гу, експослом Республіки Корея в Україні та Молдові, на тему «Корейсько-українська співпраця: бачення та стратегії».

Під час зустрічі йшлося про:

  • напрями розвитку бізнесу у Львівській області;
  • можливості залучення до цієї співпраці корейського бізнесу;
  • подальші кроки у встановлені та розвитку співпраці.

Після зустрічі зі студентами пан Лі Янг Гу зустрівся з представниками бізнес-спільноти, державних організацій Львова та Львівщини. Учасники обговорили спільне бачення розвитку і можливе співробітництво між країнами у різних сферах.

«Комунікація, розуміння потреб та очікувань один одного є важливим елементом розвитку міжнародної співпраці. Це перші етапи нашої співпраці, й ми сьогодні ще раз переконалися, що рухаємось у правильному напрямі. Вже є певні плани та вектори руху в різних сферах для ефективнішого налагодження співпраці й кооперації», – поділився результатами зустрічей очільник Tech StartUp School і SID City Scientific Park Львівської політехніки Назар Подольчак.

Також відбулася зустріч з резидентами та командами стартап-школи і Наукового парк SID City нашого університету.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці