У Львівській політехніці відбулася зустріч-знайомство з IТ-компанією Wetelo

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі в

12 травня 2023 року на кафедрі безпеки інформаційних технологій відбулася зустріч представників ІТ-компанії Wetelo зі студентами другого курсу спеціальності «кібербезпека». Під час заходу майбутні айтівці мали змогу ознайомитися з основними напрямами діяльності компанії та дізнатися всі секрети успішного проходження співбесіди під час влаштування на роботу.

«Насамперед ми будуємо дружну команду, а не просто компанію. Мабуть, багато хто з присутніх чув фразу «Ініціатива карається». В нашій компанії все навпаки. Ми завжди готові підтримувати цікаві ідеї й докладати максимум зусиль для їхньої реалізації. Wetelo має низку переваг, а саме: можливість віддаленої співпраці, затишні офіси у Львові й Луцьку, молодий та амбіційний колектив, лояльне керівництво, заохочення різноманітних ініціатив та ідей з боку працівників. Наразі наша компанія шукає фахівців на стажування, зокрема Lead Generation Manager і Sales Manager. Вимоги до кандидатів: володіння англійською мовою на рівні В2 і вище (для Lead Generation Manager) та C1 (для Sales Manager), високий рівень письмових та комунікативних навичок, бути активним, мати бажання розвиватися», – повідомила HR-менеджерка Wetelo Катерина Драган.

Зустріч із представниками ІТ-компанії Wetelo відбувалася у форматі жвавого діалогу. Передусім політехніків цікавили питання щодо проходження стажування, основні вимоги до кандидатів, лайфхаки та корисні ресурси для айтівців.

«Зустріч зі студентами Львівської політехніки була досить насиченою. Вони активно долучалися до розмови, ставили запитання, зокрема щодо перших кроків в IT-сфері та секретів побудови успішної кар’єри. Сподіваємося, що нам вдалося заохотити студентську молодь до пізнання майбутньої професії. Будемо раді бачити політехніків у дружній команді Wetelo», – зазначила HR-менеджерка Wetelo Діана Климарчук.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі