У Львівській політехніці відбулася зустріч із випускницею ІХХТ, представницею компанії «ЗІКО» Ольгою Рубай

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Інститут хімії та хімічних технологій Львівської політехніки спільно з групою зв’язків з випускниками відділу маркетингу організував зустріч із керівницею відділу екологічної інженерії компанії «ЗІКО» Ольгою Рубай. Захід відбувся у межах проєкту «Запитай випускника».

«Львівська політехніка старається не втрачати контакту зі своїми талановитими випускниками. Серію розмов «Запитай випускника» створено для того, щоб випускники поділилися своєю історією успіху та надихнули студентів на великі звершення», – розповіла координаторка групи зв’язків із випускниками відділу маркетингу Львівської політехніки Оксана Гордійчук.

Під час зустрічі Ольга Рубай розповіла про свій професійний шлях, специфіку роботи в компанії «ЗІКО» і дала поради щодо працевлаштування та побудови успішної кар’єри.

«Від Львівської політехніки та сьогоднішньої зустрічі зі студентами у мене залишилися тільки найпозитивніші враження. Альма-матер стала моєю другою домівкою, де мене завжди підтримають і пригостять теплим чаєм. Приємно розуміти, що роки мого навчання в університеті дали свої плоди. Я знайшла себе в хімії. Щоправда, спершу мені здавалося, що це точно не моє… Сьогоднішні вимоги до працівників значно ширші, ніж раніше. Моя робота поєднує в собі не лише хімію, а й інженерію, креслення та архітектуру. Тож хочу порадити всім студентам знайти саме той шлях, який найбільше до душі. На першому та другому курсах ви починаєте ознайомлюватися зі спеціальністю й освоювати «базу». Тому важливо вже тепер працювати на перспективу та вивчати те, що вам обов’язково знадобиться у майбутньому», – зазначила Ольга Рубай.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі