У Львівській політехніці відбудеться «Тиждень управління особистими фінансами»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Уміння правильно управляти особистими фінансами є необхідною умовою становлення успішної особистості, щасливого та стабільного життя, будь-якої людини, у якій би сфері вона не працювала.

Національний університет «Львівська політехніка» завжди дбав не лише про набуття його студентами професійних навичок, але й створював умови для їхнього особистого розвитку. Одним із заходів, що допоможе їм у майбутньому житті та кар’єрі, є проведення «Тижня управління особистими фінансами». У його рамках заплановано проведення цілої низки онлайн- та онсайт-заходів, що сприятимуть підвищенню рівня фінансової грамотності та створять умови для розвитку освітніх і наукових проєктів Львівської політехніки у фінансовій сфері.

Зокрема, заплановано:

  • зустрічі студентів Львівської політехніки із заступником директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Віктором Новіковим, директором департаменту монетарної політики та економічного аналізу Національного банку України Володимиром Лепушинським, головою правління Української організації фінтех та інноваційних компаній Ростиславом Дюком, іншими відомими діячами сфери фінансів та банківської системи;
  • лекції студентів кафедри менеджменту організацій на тему «Управління особистими фінансами» для студентів усіх інститутів Львівської політехніки;
  • підписання меморандумів зі всесвітньою організацією «Джуніор Ачівмент» (щодо впровадження в освітній процес усіх коледжів Львівської політехніки освітніх курсів із практичного підприємництва та управління особистими фінансами) та «Українською організацією фінтех та інноваційних компаній» (стосовно створення при кафедрі менеджменту організацій «Віртуальної фінтех лабораторії» за підтримки Агенції з міжнародного розвитку USAID).

Анонси усіх заходів та зустрічей, посилання на онлайн-заходи буде розміщено на сайті Львівської політехніки найближчим часом.

«Тиждень управління особистими фінансами» відбуватиметься з ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Львівської політехніки Романа Коржа та реалізовуватиметься кафедрою менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту. З питань організації можна звертатись до професора Олексія Другова.

Проведення заходу заплановано на 15–19 травня 2023 року.