У Львівській політехніці відбудеться Ековікенд, який дасть змогу порушити найактуальніші питання сьогодення

Анна Тихоліз, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Упродовж семи років з ініціативи Відділу маркетингу Львівська політехніка залучає студентів до Ековікенду. Цей захід має вагомий вплив, адже пропагує здоровий спосіб життя і дбайливе ставлення до екології. Цьогоріч ця подія відбуватиметься від 30 жовтня до 10 листопада.

Цього разу захід винятковий тим, що особливу увагу надаватимуть питанням ментального здоров’я і перерв від роботи та навчання під час війни. За словами керівниці Відділу маркетингу Ірини Романовської, не менш акцентною буде тема екологічного подолання стресу під час навчання в умовах повномасштабного вторгнення.

― Щорічно ми організовуємо Ековікенд, нагадуючи про важливість наших порад ― важливо жити, адаптовуючись до реалій сьогодення. У війні, яку переживаємо, кожен займає особливе місце, несучи свою місію. Наша ціль ― сприяти адаптації студентів, якою б не була ситуація. На цю подію ми підготували екопоради, які вкрай важливі у боротьбі з ворогом. Також відбудеться дискусія про те, як правильно спілкуватися з військовими, що повернулися з фронту. Крім того, готуємо прямий етер із випускницею Львівської політехніки Христиною Мисак, ― зазначила Ірина Романовська.

За докладнішою інформацією стежте на офіційних сторінках Львівської політехніки в соціальних мережах.