У Львівській політехніці вдруге відбувся тренінг на тему емоційного інтелекту

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із тренінгу

Вже вдруге Львівська політехніка проводить для своїх працівників тренінг на тему емоційного інтелекту. Цього разу дізнатися, що таке емоційний інтелект, як з ним працювати та як врегулювати свої емоції, мали нагоду працівники Центру комунікацій університету.

Згідно з протиепідемічними заходами, загальна кількість учасників тренінгу становила 20 осіб.

– Зазначу, що за два ні до тренінгу ми провели опитування, в якому взяли участь усі працівники Центру комунікацій. Це дозволило нам визначити їхній середній рівень емоційного інтелекту. Наголошу на тому, що показник виявився дуже хорошим і більша частина працівників володіють високим рівнем емоційного інтелекту. – додає завідувачка відділу навчання та розвитку персоналу Надія Любомудрова. – Ми ставили собі за ціль, щоб така тема, як емоційний інтелект прозвучала для працівників такою позитивною радісною нотою, щоб вони проживши емоції тренінгу ще й в гарному настрої розпочали робочий день. Це та ціль, яку ми собі ставили і успішно досягли.

За словами Надії Любомудрової тренінг провела фахівець відділу навчання та розвитку персоналу Ольга Задорожна, яка водночас є ще студенткою – магістром Львівської політехніки. У своїй науковій роботі дівчина розробила тренінг на тему емоційного інтелекту, відтак завдяки відділу навчання та розвитку персоналу реалізувала його на практиці.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу