У Львівській політехніці в режимі онлайн відбувся 34-й Ярмарок кар’єри

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Учасники 34-го Ярмарку кар’єри

У Національному університеті «Львівська політехніка» 23–26 листопада проходив 34-й Ярмарок кар’єри онлайн, організований відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом.

Урочисто відкрили захід проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Університету Роман Корж, директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк і директор Львівського міського центру зайнятості Олег Рісний.

Студенти і випускники Львівської політехніки отримали нагоду зустрітися з роботодавцями в режимі онлайн, дізнатися про актуальні вакансії, навчальні програми і можливості стажування. Представники кафедр Університету мали нагоду провести перемовини щодо налагодження довготривалої співпраці кафедр з відповідними підприємствами з питань проходження практики студентів, майбутнього працевлаштування, спільної наукової діяльності, організування екскурсій та відкритих лекцій.

На Ярмарку свої презентації та актуальні вакансії презентували як постійні партнери Львівської політехніки, так і нові учасники. Цьогоріч учасниками 34-го Ярмарку кар’єри були: Львівська міська рада, Avalon, EY, Infineon Technologies, Nestle Business Services Lviv, TB Fruit, PwC, Німецько-український освітній центр НУ «Львівська політехніка», Карпатнафтохім, KPMG, Юрія-фарм, Львівобленерго, Сільпо-Фуд, Фармак, Bilfinger Tebodin, Dialog Semiconductor, Zone300, Нова Пошта, Концерн Хлібпром.

На вебсторінці відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом у межах Порталу Львівської політехніки розміщено Каталог учасників 34-го Ярмарку кар’єри.

Афіша заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу