У Львівській політехніці стала до ладу нова мультимедійна аудиторія від компанії SoftServe

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
На відкритті мультимедійної аудиторії

Це сталося після докорінного оновлення 226-ї аудиторії головного корпусу Національного університету «Львівської політехніки», де свого часу відбувалися різноманітні виставки та презентації. Мультимедійна аудиторія – це результат спільної праці Навчально-технічного центру мережевих технологій (керівник – доктор технічних наук Михайло Климаш) та працівників компанії SoftServe, котра, зокрема, профінансувала придбання сучасного обладнання, а також надала технічну допомогу.

У новій аудиторії встановлено проектор, телевізор, телекамеру, колонки, комп’ютер та інше обладнання, які дають змогу проводити різноманітні навчально-наукові заходи не лише для присутніх у ній, а й для віддалених користувачів у будь-якій точці нашої планети. Таких користувачів без попередньої реєстрації може бути до 100 осіб.

На відкритті мультимедійної аудиторії був присутній член ради директорів компанії SoftServe Тарас Кицмей. Свого часу він захищав у Львівській політехніці кандидатську дисертацію на кафедрі інформаційних систем та мереж, а згодом викладав в Інституті комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало розповів, що коли він прийшов до Тараса Кицмея з проханням допомогти відкрити цю мультимедійну аудиторію, той погодився без будь-яких вагань. Невдовзі проект був реалізований. Ректор висловив побажання, щоб тут в онлайн-режимі проводили захист кандидатських і докторських дисертацій. Це буде вперше в Україні.

Проректор із науково-педагогічної роботи Університету професор Дмитро Федасюк висловив упевненість, що це обладнання невдовзі зможуть ефективно використовувати працівники всіх інститутів і кафедр.

За вагому допомогу в облаштуванні мультимедійної аудиторії почесними відзнаками Львівської політехніки нагороджені Тарас Кицмей та група працівників компанії SoftServe.

На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії На відкритті мультимедійної аудиторії