У Львівській політехніці розповіли про можливості участі у тендерних закупівлях

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

28 вересня відбувся перший вебінар із серії «Фінансова підтримка та можливості комерціалізації наукових розробок» від Науково-дослідної частини Львівської політехніки.

Доповідач Роман Дем’янчук, фахівець групи комерціалізації наукових досліджень та захисту об’єктів права інтелектуальної власності, розповів слухачам про можливості Львівської політехніки та її працівників у тендерних закупівлях 2022 року.

Під час вебінару було проаналізовано структуру бюджету науково-інноваційної діяльності Університету, окреслено національні та міжнародні джерела наповнення загального та спеціального фондів, презентовано результати участі Львівської політехніки в тендерних закупівлях 2021 року, 35 із яких були виграшними.

Роман Дем’янчук надав чіткі інструкції, як діяти у разі перемоги в аукціоні, пояснив відмінності між публічними та комерційними закупівлями й розповів, як шукати тендери на сайті prozorro.gov.ua.

Експерт із тендерів поділився загальноприйнятою термінологією, порадами узгодження ціни, правилами заповнення вимог за заявкою, підготовки довідок і навів приклади успішних кейсів, яких у його практиці вже кілька сотень.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу