У Львівській політехніці реалізують проєкт з удосконалення системи е-документообігу

Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Одним із важливих результатів участі команди політехніків у програмі «Лідери трансформації університетів задля відродження України» ― Leaders of University Transformation for Ukraine’s Reinvention (LUTUR) стане цифровізація документообігу університету в частині підписання та отримання електронних документів. Це ― черговий крок для досягнення однієї зі стратегічних цілей ― створення середовища, сприятливого для навчання, праці та розвитку особистості.

Для того, щоб краще проаналізувати потреби студентів і працівників університету, пропонуємо пройти опитування. Ваша участь допоможе зрозуміти, які найбільш критичні місця в контексті підписання та отримання документів.

Учасниками опитування можуть бути виключно працівники і здобувачів вищої освіти нашого університету. Пройти анкетування можна через корпоративну електронну пошту @lpnu.ua.

Анкета

Нагадуємо, програму «Лідери трансформації університетів задля відродження України» ― Leaders of University Transformation for Ukraine’s Reinvention (LUTUR) реалізовує Британська Рада в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.