У Львівській політехніці провадять опитування здобувачів освіти «Дистанційне навчання очима студентів»

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до опитування

У Національному університеті «Львівська політехніка» з 18 квітня до 18 червня 2022 року Центр забезпечення якості освіти провадить загальноуніверситетське опитування здобувачів «Дистанційне навчання очима студентів» для отримання об’єктивної інформації щодо якості навчання і викладання у весняному семестрі 2021/2022 навчального року, зокрема проведення онлайн-занять, дотримання розкладів, використання сучасних методів викладання з урахуванням дистанційного режиму, забезпеченості навчально-методичними матеріалами, використання ресурсів Віртуального навчального середовища в освітньому процесі.

Просимо студентів пройти опитування за анкетами, розміщеними у їхніх електронних кабінетах за дисциплінами індивідуального навчального плану весняного семестру 2021/2022 навчального року (доступ до анкет – з пункту меню Навчання ►Анкетування).

На сторінці Центру забезпечення якості освіти Львівської політехніки буде оприлюднено зведені результати опитування та ухвалено рішення.

Будемо вдячні студентам за активну участь і відверті відповіді, що сприятиме підвищенню якості освітньої діяльності Університету.