У Львівській політехніці побував кандидат на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
 зустріч кандидата на посаду мера Львова Руслана Кошулинського

11 листопада 2015 року в актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч кандидата на посаду мера Львова Руслана Кошулинського з викладачами і студентами Університету.

Основний шлях поліпшення ситуації в місті кандидат у мери вбачає у максимальній взаємодії міськради з громадою міста. Лише за її участі буде змога позбутися і корупційних схем. Як вважає Руслан Кошулинський, зараз вкрай важливо відійти від принципу так званого партійного кооперативу у формуванні нової міської влади й ухвалити новий статут міста, який, за його словами, «наблизить громаду до народовладдя».

Серед інших озвучених під час зустрічі проблем були питання реалізації у місті сільськогосподарської продукції жителями навколишніх сіл, транспорту і паркування, незаконних забудов тощо. По закінченні свого виступу Руслан Кошулинський підкреслив, що Львів максимально повинен використовувати власні ресурси для розвитку, яких у нас достатньо.

 зустріч кандидата на посаду мера Львова Руслана Кошулинського  зустріч кандидата на посаду мера Львова Руслана Кошулинського  зустріч кандидата на посаду мера Львова Руслана Кошулинського