У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії Ras Lanuf Oil & Gaz Processing Co. Inc

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
учасники зустрічі

Член ради директорів Абсулразаг Заріба, директор персоналу Хусейн Абу Сйф, керівник департаменту Мохамед Вен Шрада, керівник департаменту Фалд Саад, фінансовий директор Алсуноусі Ламін зустрілися з ректором університету Юрієм Бобалом, проректоркою з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталією Чухрай, проректором з економічних питань Анатолієм Морозом, керівницею Центру міжнародної освіти Наталією Гоц. Учасники зустрічі обговорили важливі питання подальшої співпраці. Лівійці розповіли про особливості роботи їхньої компанії та більш детально дізналися про Львівську політехніку. Зокрема йшлося про умови стажування фахівців компанії у нашому університеті. Лівійська делегація ознайомилася з інститутами та лабораторіями університету.

Результатом зустрічі стало укладання двостороннього річного меморандуму про співпрацю. Відповідно до нього, обидві сторони організовуватимуть заходи з розширення і просування спільних інтересів щодо співпраці у нафтогазовій галузі та відносин, пов’язаних з особливостями користування кадрами, видобутком, транспортуванням, зберіганням та використанням нафти, газу і нафтопродуктів. Також Львівська політехніка надаватиме лівійській компанії освітні послуги з професійної підготовки у царині підвищення кваліфікації працівників, наукові та науково-технічні послуги.

У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії У Львівській політехніці побували представники лівійської компанії