У Львівській політехніці обрали членів Вченої ради

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з Конференції трудового колективу

Таке рішення ухвалили делегати Конференції трудового колективу. Таємним голосуванням вони обрали сто членів Вченої ради. У списку – як попередні учасники, повноваження яких завершилися, так і нові.

Членів Вченої ради обирає Конференція трудового колективу на п’ять років. Теперішніх кандидатів попередньо підтримали їхні колеги на зборах інститутських і кафедральних трудових колективів, відповідно до Регламенту виборів.

Усі прізвища кандидатів до Вченої ради були внесені до бюлетенів. Після підрахунку голосів голова лічильної комісії доцент ІКТА Іван Паралюх оголосив результати. Зі 164 делегатів конференції 99 % підтримали запропоновані кандидатури. Отож делегати прийняли Ухвалу про обрання членів Вченої ради й побажали їм плідної праці в найближчі п’ять років.

Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу Фото з Конференції трудового колективу