У ЛОВА відзначили випускників Академічної гімназії при Університеті, які склали мультитест на 600 балів

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Фото із зустрічі в ЛОДА

У Львівській обласній військовій адміністрації відзначили випускників львівських шкіл, які склали національний мультипредметний тест на 600 балів.

Загалом у Львові цьогоріч таких учнів є сорок два. З них десять – випускники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка, четверо – випускники Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка».

«Ми вже нагороджували учнів шкіл, які здобули 600 балів із незалежного оцінювання у формі мультитесту. З певних причин, незалежних від департаменту освіти і науки ЛОВА, учні львівських шкіл не змогли прийти на вручення. То ж ми організували захід спеціально для них. Усі учні отримали нагороди. Вони вже потрапили у когорту найсильніших. Переконані, що вони згодом стануть елітою України, відповідальними та професійними людьми. Розмовляючи з ними, можна отримати лише позитивні емоції від розуміння того, що у нас прекрасна молодь. Отже, в України є добре майбутнє»! – наголосив директор департаменту освіти і науки Олег Паска.

Зазначимо, що більшість випускників стали студентами закладів вищої освіти Львівщини.