У Лінгвістично-освітньому центрі Львівської політехніки триває набір на курси вивчення іноземних мов

ЛОЦ Львівської політехніки
курси вивчення іноземних мов

Багатьом для кар’єри, навчання, подорожей, саморозвитку чи для інших цілей доводиться фундаментально вчити англійську чи іншу іноземну мову. Ви можете пробувати вивчати її самостійно, або ж зекономити свій час, записавшись на курси на вивчення іноземних мов, на яких кваліфіковані викладачі допоможуть Вам освоїти мовні навички та опанувати розмовну англійську мову.

У Лінгвістично-освітньому центрі Національного університету «Львівська політехніка» розпочато набір на курси вивчення англійської, польської, німецької мов. Усі охочі мають змогу оформити договір про навчання до 30 вересня 2016 року. Навчальні групи формують відповідно рівня знань слухачів.

Для визначення Вашого рівня володіння мовою можна пройти онлайн-тестування (його результати необхідно повідомити під час оформлення договору):

Вартість навчання на курсах іноземних мов:

  • англійська, німецька: для студентів, аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» – 1250 гривень, для всіх інших 1480 гривень (60 академічних годин);
  • польська мова: вартість навчання 1880 гривень (100 академічних годин), 1480 гривень (60 академічних годин).

Також пропонуємо навчання на курсах англійської мови у ранковий час, початок навчання 9:00. У ранковий час навчатимуться групи рівнів Pre-Intermediate (вівторок, четвер) та Intermediate (понеділок, середа). Вартість навчання у ранковий час становить 1250 грн.

Відеоролик про важливість вивчення іноземної мови