В Автомобільно-дорожньому коледжі Львівської політехніки відбулась творча зустріч із Дмитром Павличком

Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

21 жовтня у приміщенні Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбулась творча зустріч із класиком української літератури, майстром поетичного перекладу, політиком, дипломатом, культурологом, Героєм України Дмитром Павличком. Впродовж години лунав живий авторський голос, бриніла думка та звучала Поезія неперевершеного Митця.

Дмитро Васильович – людина рідкісного обдарування, яка відгукується на злободенні теми та сприймає сьогодення, і це одразу відчули присутні. Поет цікаво розповів про свій життєвий досвід і творчість, поділився з планами на майбутнє, подарував учасникам зустрічі свою збірку поезій «Вірші з Майдану» та презентував книгу «Спогади. Том 2».

Учасники заходу, сповнені приємними враженнями, взяли активну участь в автограф-сесії (окремі просили автограф бодай на конспекті з української літератури). Студентство та викладачі коледжу висловили щиру подяку Дмитру Васильовичу за незабутні хвилини й побажали йому міцного здоров’я на довгії літа та здійснення усіх творчих задумів.